top of page

Curly Girl methode
Krullend haar kan een prachtige look creëren, maar het kan soms een uitdaging zijn om het goed te verzorgen en te stylen. Gelukkig is er de Curly Girl methode, een populaire aanpak die zich richt op het gebruik van natuurlijke haarproducten en technieken om krullen gezond en glanzend te houden. Bij The Hair Lounge hebben we een specialist in huis die alles weet over de Curly Girl methode: Milou!


Wat is de Curly Girl methode?

De Curly Girl methode is een haarverzorgingsroutine die zich richt op het gebruik van natuurlijke en sulfaatvrije haarproducten om het natuurlijke krulpatroon te behouden en te verbeteren. Het vermijdt agressieve ingrediënten die vaak in traditionele haarproducten worden gevonden, zoals sulfaten, siliconen, parabenen en alcohol, omdat deze ingrediënten het haar kunnen beschadigen en uitdrogen.


Milou, onze Curly Girl specialist

Bij The Hair Lounge hebben we een specialist in huis die alles weet over de Curly Girl methode: Milou! Milou heeft jarenlange ervaring in het stylen en verzorgen van krullend haar en is gespecialiseerd in de Curly Girl methode. Ze is op de hoogte van de nieuwste trends en technieken en kan klanten adviseren over de beste producten en technieken voor hun haartype.


De voordelen van de Curly Girl methode

De Curly Girl methode heeft veel voordelen voor krullend haar. Door natuurlijke haarproducten te gebruiken en agressieve ingrediënten te vermijden, kan de methode helpen om krullen beter te definiëren, pluizen te verminderen, en het haar gezonder en glanzender te maken. Het is ook beter voor het milieu omdat het geen agressieve chemicaliën bevat.


Hoe Milou kan helpen

Als Curly Girl specialist kan Milou klanten helpen bij het implementeren van de Curly Girl methode in hun dagelijkse haarverzorgingsroutine. Ze kan adviseren over welke producten het beste passen bij het haartype van de klant en welke technieken het meest geschikt zijn voor hun krullen. Bij The Hair Lounge bieden we ook verschillende kniptechnieken aan die perfect zijn voor krullend haar, waaronder de Devacut, Xsara cut, CC1 en CC2. Milou kan klanten helpen bij het kiezen van de juiste kniptechniek voor hun haartype en wensen.


Conclusie

Krullend haar kan prachtig zijn, maar het kan soms lastig zijn om het goed te verzorgen en te stylen. Gelukkig is er de Curly Girl methode en bij The Hair Lounge hebben we Milou als specialist in huis om klanten te helpen bij het implementeren van deze methode in hun dagelijkse haarverzorgingsroutine. Of je nu op zoek bent naar advies over de beste producten of kniptechnieken voor krullend haar, bij The Hair Lounge ben je in goede handen!


3 commentaires

Noté 0 étoile sur 5.
Pas encore de note

Ajouter une note
Invité
01 mai 2023
Noté 5 étoiles sur 5.

Ik kan the hair lounge van harte aanbevelen! Het team is vriendelijk en deskundig, dankzij hun behandelingen en adviezen heb ik eindelijk de perfecte haarroutine gevonden. Ik ben Zeer tevreden als klant en zal zeker terugkeren!

J'aime

Invité
01 mai 2023
Noté 5 étoiles sur 5.

Goed bezig Milou

J'aime

Invité
01 mai 2023
Noté 5 étoiles sur 5.

👍🏿

J'aime
bottom of page